Over Sandra

Lees mijn verhaal

Lang was ik de saboteur,
van mijn eigen geluk.

Een groot deel van mijn leven heb ik gedacht dat anderen net wat beter waren dan ik. Grappiger, slimmer, knapper, creatiever. Omdat ik dat geloofde, hield ik mijn mond. Ik deed niet eens een poging om mezelf te laten horen. Onbewust zette ik mezelf al op een tweede plek en was ik zelf de grootste saboteur van mijn eigen geluk.

Doordat ik mijn eigen plek niet innam, werd die ruimte keer op keer door anderen ingenomen. Thuis aan de etenstafel namen mijn broer en zus vaker het woord en trokken daarmee de aandacht van mijn ouders. Andere meisjes gingen er vandoor met de jongens die ik leuk vond. Functies en promoties gingen aan mijn neus voorbij. En dan voelde ik me weer niet gezien, niet gehoord, boos, jaloers, verongelijkt of zielig.

Zo werd ik telkens weer bevestigd in mijn overtuiging dat ik niet goed genoeg was. Totdat ik met behulp van Transpersoonlijk Coachen leerde hoe ik zelf de regie kon nemen over mijn overtuigingen. Zo leerde ik anders over mezelf te denken. En toen mijn binnenwereld veranderde, veranderde mijn buitenwereld met me mee.

Mijn studies Toegepaste Psychologie en Sociale Psychologie hebben me veel inzicht gegeven in gedrag van mensen. Maar pas na de workshops en coachopleiding bij het ICU, School voor Transpersoonlijke Groei en Coaching, kreeg ik de handvatten om psychologische inzichten ook echt om te zetten in persoonlijke groei.

Door deze opleiding is mijn hele kijk op het leven en relaties veranderd. De reis die ik daar heb afgelegd was er een van steeds dieper zakken in wie ik werkelijk ben en wat ik echt wil, en dat steeds meer durven uitdragen.

Door Transpersoonlijk Coachen leerde ik hoe je kunt omgaan met emotionele triggers, en hoe je de oude pijn daaronder kunt transformeren. Ik voel me geen slachtoffer meer van omstandigheden. Alles wat ik lastig vind, heeft me iets te leren om kan me helpen iets in mezelf te helen. Zo heb ik de stap kunnen maken naar een veel gelukkiger leven. Een leven waarin ik trouw ben aan mezelf, mijn waarheid durf te spreken en voluit voor mijn dromen durf te gaan!

De ommekeer: Transpersoonlijk Coachen

De ommekeer:
Transpersoonlijk Coachen.

Wat is Transpersoonlijk Coachen?

Wat is
Transpersoonlijk Coachen?

Als je onder de laagjes van je persoonlijkheid gaat kijken, kom je in contact met je essentie, je ware zelf, of hoe je het ook wilt noemen. Het is een bron van wijsheid en kracht in jezelf waar je altijd op kunt terugvallen.

Diep van binnen weet je wat voor jou klopt en wat jouw pad is. Alleen is dat innerlijk weten vaak ondergesneeuwd geraakt door de beperkende ideeën die we hebben gevormd over onszelf, anderen en het leven.

Bij Transpersoonlijk Coachen gaan we voorbij de uiterlijke persoonlijkheid die je hebt opgebouwd. We prikken door de rollen die je speelt en de maskers die je draagt, zodat je weer in contact komt met je essentie. Dan ontstaat er ruimte, waarin je creativiteit als vanzelf weer gaat stromen, en dient je eerstvolgende stap zich vaak heel natuurlijk aan.

Mijn pad van bewustwording heb ik de afgelopen jaren met heel veel enthousiasme bewandeld. En nu doe ik niets liever dan anderen hierin inspireren en op weg helpen.

Als Transpersoonlijk Coach heb ik eindelijk de tools om te doen wat ik mijn hele leven al wilde: mensen bewust maken van hun eigen kracht en liefde. En ze daarbij net dat zetje te geven waardoor ze ook echt stappen gaan zetten naar een écht vervullend leven!

Loop jij ook aan tegen dingen in je dagelijks leven die je dwarszitten maar waarvoor je niet zo snel naar een psycholoog zou stappen?

Lees meer over mijn van Dromen naar Doen programma of vraag hieronder meteen een gratis Droomgesprek aan. 

Anderen helpen en inspireren.

ontdek
van dromen naar doen

ontdek van dromen naar doen

Plan een gratis kennsimakingsgesprek